королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи у Німеччину

Категорія: Документи / Німеччина
Документи для візи у Німеччину

Документи для відкриття візи у Німеччину:

1. Закордонний паспорт, і ксерокопія його ідентифікаційної сторінки,дійсний не менше 3 місяці з дати закінчення поїздки, якщо є старі закордонні паспорти, подаються оригінали та ксерокопії.
2. 3 фото 3,5 на 4,5 см на світлому фоні.
3. Внутрішній паспорт оригінал і ксерокопія.
4. Анкетні дані.
Документи для візи у Німеччину
5. Вказати мету поїздки (маршрут поїздки, на якому транспортному засобі здійснюється поїздка в обидві сторони, мета призначення поїздки,додається бронювання, оплачений ваучер на проживання в готелі).
6. Кредитні картки (депозитні не підходять).
7. Оригінал + ксерокопія виписки з рахунків кредитних карток, за останні 3 місяці, про рух грошових коштів.
8. Оригінал + ксерокопія довідки з банку про наявність і залишок рахунку, за останні 3 місяці.
9. Медична страхівка на весь період перебування (з сумою не менше 30 000 євро).
10. Довідка з місця роботи,на фірмовому бланку, з всіма реквізитами, вказується, що під час відпустки робоче місце зберігається, заробітна плата повинна бути не менше 3 000 грн.
11. Ксерокопія свідоцтва держреєстрації підприємства і про господарську діяльність того підприємства, яке видало довідку.
Для приватних підприємців:
- Свідоцтво про реєстрацію
- Свідоцтво про сплату єдиного податку і декларацію податкову, за останній період звітності
- Декларації
- Бухгалтерська документація
- Виписка з банку про банківські рахунки.
Для школярів і студентів додається:
- Довідка з навчального закладу на фірмовому бланку з всіма реквізитами також вказується, що навчальний заклад не заперечує проти поїздки.
Документи для візи у Німеччину
- Ксерокопія свідоцтва про народження (для неповнолітніх)
- Нотаріально завірений дозвіл батьків на виїзд дитини
- Довідка про спонсорство
- Ксерокопія внутрішнього і закордонного паспорта(з всіма копіями шен ген віз) батька, якщо дитина їде з одним із батьків
- Ксерокопія свідоцтва про шлюб/ розлучення/ смерть батьків.
Для пенсіонерів додається:
- Ксерокопія пенсійного посвідчення
- Довідка з пенсійного фонду.
Посольство може просити подати додаткові документи!!!


розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час