королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61
Документи для візи у Німеччину
1. Закордонний паспорт, і ксерокопія його ідентифікаційної сторінки,дійсний не менше 3 місяці з дати закінчення поїздки, якщо є старі закордонні паспорти, подаються оригінали та ксерокопії.
2. 3 фото 3,5 на 4,5 см на світлому фоні...
Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час