королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Візовий режим Йорданії

Категорія: Документи / Йорданія
Візовий режим Йорданії

Після прибуття в країну Візовий режим Йорданії
ставиться відмітка, в аеропорту, що дозволяє перебувати в країні до 2ох тижнів. Якщо ви хочете залишитись в країні ще, вам необхідно відмітитись в найблищому поліцейському відділку, безкоштовно. В іншому випадку, за кожен день проведений в країні, після 2ох тижнів, потрібно платити штраф 1 динар.

Необхідні документи:
Візовий режим Йорданії
- Закордонний паспорт, що є дійсний не менше трьох місяців з дня закінчення поїздки.
- 1 фото.
- Анкета
- Страховка (бажано).

Діти, які вписані в паспорт дорослого ,Візовий режим Йорданії
в’їзджають по його йорданській візі, якщо у дитини власний проїзний документ, тоді оплачується повна вартість візи (як за дорослого).
Якщо з дорослим їде дитина (вписана в його паспорт), потрібно обов’язково повідомити,так здійснюється спеціальна позначка у візі.
При виїзді сплачується податок з туристів,Візовий режим Йорданії
що преребували в країні менше ніж 5 ночей. Сума податку = 5 йорданських динарів (не приймають доларами). Без сплати такого туристичного податку вас не випустять з країни. Візи інших країн не є бар’єром для отримання йорданської візи.
Повний перелік необхідних документів можна отримати тільки в посольстві Йорданії, оскільки умови в’їзду можуть мінятися.
Візовий режим Йорданії
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час