королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи в Угорщину

Категорія: Документи / Угорщина
Документи для візи в Угорщину

Документи, що потрібно для відкриття візи в Угорщину:

Документи для візи в Угорщину
1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 120 днів по закінченню туру, якщо є старий закордонний паспорт надається його оригінал.
2. 2 фото 3,5 на 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя.
3. Анкета.
4. Ксерокопія всіх заповнених сторінок трудової книжки завірена печаткою підприємства.
5. Ксерокопія внутрішнього паспорта (всі сторінки)
6. Ксерокопія ідентифікаційного коду.
7. Ксерокопія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років)
8. Ксерокопія свідоцтва про шлюб / розлучення
9. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку із зазначенням заробітної плати за останні 6 місяців (оклад не менше 1 200грн.)
При з/п менше 3 500грн потрібно надати документи, що підтверджують фінансове становище, це може бути:
Документи для візи в Угорщину
- Довідка з банку про наявність поточного рахунку (депозитні рахунки не підходять)на фірмовому бланку з печаткою з розрахунком 55 євро/особу/добу
- Довідка про спонсорство (має бути родич) + довідка з місця роботи(з/п не менше 3 500грн) та з банку наявність поточного рахунку спонсора + нотаріально завірена заява про фінансування поїздки + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + ксерокопія документа який підтверджує родинні зв’язки спонсора і особи, яку фінансують+ ксерокопія трудової книжки завірена печаткою підприємства або Трудового договору.
Для приватних підприємців:
- Ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП нотаріально завірена
- Ксерокопія свідоцтва про сплату єдиного податку
- Довідка оригінал з банку про наявність та стан поточного рахунку(депозитний рахунок не підходить), з залишком не менше 10 000грн.
- Довідка з податкової про обсяг виручки за останні 2 квартали.
Для пенсіонерів:
- Довідка оригінал з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців
- Ксерокопія пенсійного посвідчення
Якщо пенсія менше 2 000грн:
- Довідка оригінал з банку про наявність та стан поточного рахунку(депозитний рахунок не підходить), з розрахунком 55 євро/ особу/день або
- заява про спонсорство нотаріально завірена + довідка з місця роботи родича, з заробітною платою не менше 3 500грн або довідка з банку про поточний рахунок спонсора + довідка, яка підтверджує родинні зв’язки спонсора і особи яку фінансують + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + ксерокопія трудової книжки з печаткою організації на якій працює спонсор.
Для школярів і студентів:
- проїздний документ
- 2 фото 3,5 на 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя
Документи для візи в Угорщину
- Довідка з навчального закладу
- Ксерокопія студентського квитка (для студентів)
- Ксерокопія свідоцтва про народження (дітям до 18 років)
- Ксерокопія внутрішніх паспортів батьків
- Ксерокопія свідоцтва про шлюб / розлучення батьків
- Дозвіл на виїзд дитини нотаріально завірений
- Заява про спонсорство (одного з батьків) нотаріально завірена + довідка з місця роботи з З/П не менше 3 500грн, або довідку з банку про поточний рахунок одного з батьків + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + довідка, яка підтверджує родинні зв’язки спонсора і особи яку фінансують+ ксерокопія трудової книжки з печаткою організації на якій працює спонсор.
Не можуть подавати на відкриття візи:
- Одинокі жінки в яких є тільки рахунок в банку;
- Чоловіки (одружені або одинокі)які не працюють і в них є тільки рахунок в банку
- Особи, які закінчили навчання більше 6ти місяців і не працюють
Вище вказані особи не можуть подавати документи під фінансування родичів.
Консульський збір оплачується при кожній подачі, у разі відмови консульський збір не повертається.
Не оплачують консульський збір:
- Діти до 18 років;
- Студенти до 21 року не оплачують консульський збір, якщо мають довідку, яка підтверджує що вони навчаються на денній формі.
- Не працюючі пенсіонери
- Інваліди, якщо мають посвідчення.

розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час