королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Перелік документів для отримання візи в Іспанію

Категорія: Документи / Іспанія
Перелік документів для отримання візи в Іспанію


1. Закордонний паспорт і ксерокопіїПерелік документів для отримання візи в Іспанію
всіх сторінок. Якщо є старі закордонні паспорти подаються оригінали і ксерокопії всіх сторінок. Дійсний не менше ніж 5 місяців від дати початку поїздки, паспорт має мати не менше 2ох чистих сторінок. Продовжені паспорти не приймаються!!!
2. 3 кольорові фото 3,5 на 4,5 см, 80 % обличчя.
3. Внутрішній паспорт (копія всіх сторінок, обов’язково двостороння).
4. Страховка з мінімальним покриттям 30 000Є.
5. Довідка з місця роботи повинна бути на фірмовому бланку з реквізитами і телефонами підприємства, вказані посада, заробітна плата та організація, для якої вона видана (в Посольство Іспанії в Україні).
Повинна містити підпис директора і бухгалтера, завірена печаткою + переклад на іспанську, допускається англ. переклад.
6. Інформація про додаткові джерела надходжень (нерухомість, доходи від оренди, наявність пакету акцій).
7. Ксерокопії всіх шенген віз.
8. Пенсіонери подають копію пенсійного посвідчення та довідку з пенсійного фонду + їх переклад на іспанську, допускається англ. переклад (оригінал пенсійного посвідчення потрібно пред’явити при подачі).
9. Приватні підприємці повинні надати копію свідоцтва про реєстрацію ПП; для платників єдиного податку - копію свідоцтва про реєстрацію платника єдиного податку, копію останнього звіту про доходи з відміткою податкової, довідка про доходи з податкової (кожен документ - переклад на іспанську, допускається англ.переклад).
Перелік документів для отримання візи в Іспанію

10. Документи для підтвердження грошових коштів:
- Оригінал чеку з банкомата про залишок коштів на рахунку, двостороння ксерокопія карточки, яка обслуговує цей рахунок. Депозитний рахунок не підходить;
- Баланс банківського рахунку (банківські операції мінімум за останні 3 місяці);
- Трепел-чеки
- Квитанція про підтвердження валютно обмінної операції (гривні - євро).
Сума на рахунку на 9 днів перебування=570Є, або ін..валюті по курсу, якщо більше 9 днів + 63Є/день.
11. Ксерокопія свідоцтво про шлюб або розлучення + їх переклад на іспанську, допускається англ. переклад.
12. Для одружених необхідно надати ксерокопію всіх сторінок внутрішнього і закордонного паспорта чоловіка (дружини), незалежно від того подорожують вони разом чи ні.
13. Анкета.

Якщо їде неповнолітня дитина в супроводі хоча б одного із батьків:Перелік документів для отримання візи в Іспанію
- Діти, яким виповнилось 14 років, повинні мати проїздний документ;
- 2 фото 3,5 на 4,5 см, 80 % обличчя.
- Проїздний документ і ксерокопія всіх сторінок;
- Довідка зі школи (переклад на іспанську, допускається англ.)
- Довідка свідоцтва про народження (переклад на іспанську, допускається англ.)
- Нотаріальний дозвіл на виїзд дитини батька, який не їде (переклад на іспанську, допускається англ.) + ксерокопія всіх сторінок внутрішнього паспорта та закордонного, якщо є в наявності.
Увага!!! Потрібно мати два екземпляра дозволу (один залишається в Посольстві).
- Якщо в дитини немає одного з батьків подається відповідний документ(переклад на іспанську, допускається англ.)
- Документ для підтвердження грошових коштів (розрахунок як на дорослого).
Шрі Ланка ціни
Перелік документів для отримання візи в ІспаніюПерелік документів для отримання візи в Іспанію

розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час