королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи в ОАЕ

Категорія: Документи / ОАЕ
Документи для візи в ОАЕ

Документи для візи в ОАЕ:

Документи для візи в ОАЕ
1. Відсканована перша сторінка закордонного паспорта, або проїзного документу дитини (в форматі JPEG)
2. Відскановане кольорове фото, або фото з цифрового фотоапарату (в форматі JPEG)

З 5 років в паспорті батьків є обов’язкомим, має бути вклеєне фото дитини!!!
Туристична віза в ОАЕ – одноразова, можна перебувати в країні до 30ти днів. З дати видачі віза дійсна для в’їзду протягом 60 днів. Видається копія візи, формату А-4, щоб пред’явити в аеропорту країни вильоту.Документи для візи в ОАЕ
У паспорті робиться помітка про в’їзд і виїзд з країни. Віза робиться тільки під турпакет. Подаються документи на візу тільки після підтвердження готелю та передоплати, або повної оплати туру.
Якщо порушили режим візи або здійснили правопорушення на території ОАЕ, вас заносять у «чорний список» і при спробі оформити візу автоматично буде відмова.
Вартість візи – 70 $, рекомендовано подавати за 7 робочих днів до поїздки (віза безкоштовна для дітей вписаних у паспорт батьків). Відкривається віза від 2ох до 5ти днів. У разі затримки або відмови у відкритті візи вартість візи не повертається.
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час