королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи у Норвегію

Категорія: Документи / Норвегія
Документи для візи у Норвегію

Необхідні документи для візи у Норвегію, які вимагає турагенція Львів:

Документи для візи у Норвегію
1.Закордонний паспорт і його копія (всіх сторінок), дійсний більше ніж пів року з дати закінчення поїздки, якщо є старі закордонні паспорти, подаються оригінали та ксерокопії. Якщо у внутрішньому паспорті немає помітки про ануляцію старого закордонного паспорта, подається довідка з ОВІРу про ануляцію.
2.Дві фотографії 3,5 на 4,5 см, 80% обличчя.
3.Ксерокопія внутрішнього паспорта (всіх сторінок).
4.Ксерокопія ідентифікаційного коду.
5.Ксерокопія про шлюб / розлучення / смерть.
6.Довідка з роботи, виконана на фірмовому бланку з всіма реквізитами. Документи для візи у Норвегію
Якщо турист не працює – нотаріально завірена заява про спонсорство + документи, які підтверджують фінансову незалежність + ксерокопії внутрішнього та закордонного паспортів.
7.Для приватних підприємців: ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП; довідка про доходи за останні 6 місяців з податкової (на фірмовому бланці);
8.Для пенсіонерів: довідка з пенсійного про нарахування пенсії за останні 6 місяців; ксерокопія пенсійного посвідчення.
9.Довідка з банку зроблена на фірмовому бланку, про наявність та залишок на рахунку (не менше 1 500євро).
10. Документи, щодо фінансового добробуту:Документи для візи у Норвегію
ксерокопія свідоцтва про право власності на нерухомість, ксерокопія водійського посвідчення та техпаспорту. Для студентів і неповнолітніх подаються документи про фінансову спроможність батьків + ксерокопія, обох батьків, внутрішнього та закордонного паспортів.
11. Для неповнолітніх - ксерокопія свідоцтва про народження; нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон.
12. Довідка з навчального закладу – для учнів і студентів.
Наша Турфірма Львів дає також такі рекомендації:
Документи для візи у Норвегію
Ксерокопії краще робити двосторонні, чисті, акуратні, хорошої якості, не скріплювати степлером.
Якщо в паспорті немає шенгенських віз, тоді потрібно надати максимальну кількість документів і грамотно сформувати досье, щоб покращити вірогідність відкриття візи в Посольстві.
З 14 років дитина повинна мати проїздний документ.
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час