королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи у Нідерланди

Документи для візи у Нідерланди

Документи для відкриття візи у Нідерланди:

Документи для візи у Нідерланди
1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 90 днів з дати виїзду з Нідерландів, якщо є старі закордонні паспорти, подаються оригінали.
2. Анкета заповнена і підписана особисто туристом.
3. 2 фото 3,5 на 4,5 см.
4. Ксерокопія всіх сторінок (навіть чистих) внутрішнього паспорта. Копії на окремих аркушах А – 4.
5. Ксерокопія ідентифікаційного.
6. Підтвердження фінансової спроможності:
- оригінал довідки з місця роботи на фірмовому бланку, з розбивкою заробітної плати за останні 6 місяців;
- з банку довідка про наявність поточного рахунку (депозитний рахунок не підходить), розрахунок 60 євро/ особу / добу, замість такої довідки можна надати Тревел чеки (робиться ксерокопія з двох сторін + квитанція про їх придбання).
7. Якщо немає особистих фінансових гарантій, тоді оформляється спонсорство:
- ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора;
- заява про спонсорство нотаріально завірена;
- з банку довідка про наявність поточного рахунку (депозитний рахунок не підходить), розрахунок 60 євро/ особу / добу, замість такої довідки можна надати Тревел чеки (робиться ксерокопія з двох сторін + квитанція про їх придбання).
Документи для підприємців:
1. Ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП нотаріально завірена;
Документи для візи у Нідерланди
2. Довідка з банку (оригінал) про наявність та стан рахунку, сума на рахунку, залишок, повинен бути не менше 10 000 грн.
3. Ксерокопія свідоцтва платника податку, або довідка з податкової про прибутковий обсяг за останні 2 квартали (не звітність).
Документи для пенсіонерів:
1. Ксерокопія пенсійного посвідчення;
2. Довідка(оригінал) про нарахування пенсії за останні 6 місяців з пенсійного фонду;
3. з банку довідка про наявність поточного рахунку (депозитний рахунок не підходить), розрахунок 60 євро/ особу / добу, замість такої довідки можна надати Тревел чеки (робиться ксерокопія з двох сторін + квитанція про їх придбання).

Непрацюючі пенсіонери не оплачують консульський збір.
Документи для дітей до 18 років:
1. Проїздний документ, або вписана дитина в паспорт батьків (до 14 років);
2. 2 фото 3,5 на 4,5 см.
3. Оригінал свідоцтва про народження;
Документи для візи у Нідерланди
4. Довідка з місця навчання з всіма реквізитами.
5. Ксерокопія паспортів обох батьків.
6. Ксерокопія про шлюб/розлучення батьків.
7. Дозвіл (оригінал) на виїзд дитини за кордон (2 екземпляри).
8. Довідка з місця роботи та рахунок з банку, одного з членів сім’ї.
9. Нотаріально завірена заява про фінансування поїздки, ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора; ксерокопію документу, що є підтвердженням родинних зв’язків з спонсором.
Документи для студентів:
1. обов’язково, ксерокопія студентського квитка;
2. ксерокопія свідоцтва про народження;
3. довідка з місця навчання з всіма реквізитами.
4. Довідка з місця роботи та рахунок з банку одного з членів сім’ї.
10. Нотаріально завірена заява про фінансування поїздки, ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора; ксерокопію документу, що є підтвердженням родинних зв’язків з спонсором.
Документи для домогосподарок:
1. Довідка з банку про наявність поточного рахунку(на фірмовому бланку зі всіма реквізитами та печаткою банку) з розрахунку не менше 60євро/ особу/ день, депозитні рахунки не підходять.
2. Якщо поїздка спонсорується:
Документи для візи у Нідерланди
- Довідка з місця роботи спонсора;
- Нотаріально завірена заява про фінансування поїздки;
- ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора;
- ксерокопію документу, що є підтвердженням родинних зв’язків з спонсором.
Посольство Нідерландів залишає за собою право:
- запросити туриста на співбесіду, якщо немає шенген віз за останні 3 роки;
- в процесі розгляду документів, попросити надати додаткові документи.
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час