королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи в Мальту

Категорія: Документи / Мальта
Документи для візи в Мальту

Документи для відкриття візи в Мальту:

Документи для візи в Мальту
1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 3ох місяців з дати повернення на Україну.
2. 2 фото 3,5 на 4,5 см, на світлому фоні.
3. Довідка з вказаними реквізитами з місця навчання (для школярів і студентів) + англ.переклад; пенсіонерам – копія пенсійного посвідчення + англ.переклад.
4. Анкета.
5. Підтвердження про фінансову спроможність під час перебування на Мальті:
- Довідка з місця роботи на фірмовому бланці зі всіма реквізитами, вказується заробітна плата за місяць, а в дужках – еквівалент в євро або доларах + англ.переклад.
Документи для візи в Мальту
- Довідка з банку про наявність валютного рахунку (якщо рахунок в гривнях – вказуємо в доларах або євро по курсу) і залишок коштів на ньому, розрахунок 50Є/день/особу + англ.переклад, або Тревел чеки з аналогічним розрахунком.
У випадку, коли турист неповнолітній, або не працює оформлюється спонсорство, документи, які підтверджують фінансову спроможність:
- Довідка з місця роботи спонсора на фірмовому бланку, з всіма реквізитами, з заробітною платою за місяць (в дужках вказується еквівалент в євро або доларах) + англ.переклад.
- Довідка з банку про наявність валютного рахунку спонсора (якщо рахунок в гривнях – вказуємо в доларах або євро по курсу) і залишок коштів на ньому, розрахунок 50Є/день/особу + англ.переклад.
Документи для візи в Мальту
- Тревел чеки з аналогічним розрахунком. Для неповнолітніх туристів Тревел чеки купуються спонсором.
- Ксерокс закордонного та внутрішнього паспорта і заява від спонсора.
- Якщо неповнолітня дитина подорожує одна або з одним із батьків потрібний нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон.
6. Доручення на подачу в консульство документів.
Важливо!!! Переклад всіх документів на англійську мову!
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час