королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61
Документи для візи в Китай
1. Паспорт закордонний, з терміном дії 6 місяців з дати повернення до України (обов’язково – чисті сторінки в паспорті)
2. Фотографія 3,5 на 4,5, якщо віза Китай + Гонконг, тоді – 2 фото (фото дитини вписаної в паспорт батьків)
Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час