королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи в Хорватію

Категорія: Документи / Хорватія
Документи для візи в Хорватію

Документи для відкриття візи в Хорватію:

Документи для візи в Хорватію
1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 6 місяців по закінченню туру, якщо 2 закорд.паспортів – подаються обидва.
2. Проїздний документ дитини.
3. 2 фото 3,5 на 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя (на вписаних дітей теж).
4. Анкета.
5. Ксерокопія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років)
6. Ксерокопія внутрішнього паспорта (1ша і 2га сторінки та сторінки з пропискою і сімейним станом)
Документи для візи в Хорватію
7. Дві нотаріально завірені копії дозволу батьків на виїзд дитини (навіть якщо батьки їдуть разом з дітьми!!!). Оригінал дозволу залишається в туриста (предявляє на кордоні)
8. За останні 5 років - ксерокопії всіх шенген віз.
9. 2 екземпляри Довідок про матеріальне забезпечення на поїздку:
- Довідка оригінал з місця роботи з розбивкою заробітної плати по місяцях за останні 6 місяців + ксерокопія трудової книжки (1ша сторінка та сторінка з відміткою про зарахування на роботу) завірена печаткою підприємства.
- для приватних підприємців: ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП + ксерокопія ліцензії/ патенту ПП + довідка оригінал про доходи з податкової за останній звітний період;
Документи для візи в Хорватію
- для пенсіонерів: довідка оригінал з пенсійного фонду про розмір пенсії та її розбивки + ксерокопія пенсійного посвідчення
- для неповнолітніх: довідка оригінал про доходи одного з батьків і нотаріально завірена заява про повне фінансування поїздки
- для студентів і школярів: довідка з місця навчання + довідка оригінал про доходи одного з батьків і нотаріально завірена заява про повне фінансування поїздки.
Якщо в довідці про доходи за 6 місяців З/П менша 18 000грн., тоді додаються такі документи:
- довідка або виписка (оригінал з банку) про наявність поточного рахунку, з залишком не менше 5 000 грн.
- нотаріально завірена заява про фінансування поїздки одного із найблищих родичів + його довідка(оригінал) про доходи + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + ксерокопія документу, який засвідчує роддинний зв’язок між спонсором і подорожуючим + ксерокопії документів на право власності нерухомого майна, автомобілів, акції і т.п.
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час