королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи у Грецію

Категорія: Документи / Греція
Документи для візи у Грецію

 

Документи необхідні для подачі в консульство для візи у Грецію:


1. Закордонний паспорт має мати термін дії більше ніж 90 днів від закінчення дії візи. Ксерокопії всіх заповнених сторінок обов’язково. Продовжені паспорти посольство Греції не приймає!!!
2. Анкетні дані.
Документи для візи у Грецію
3. Маючи старі закордонні паспорти потрібно додати їх ксерокопію.
4. Дві нові кольорові фото 3,5 на 4,5, якщо їдуть діти, їх фото обов’язково, незважаючи на вік дитини.
5. Ксерокопія, всіх сторінок з відмітками, внутрішнього паспорта.
6. Довідка із роботи зроблена на фірмовому бланку

Якщо  вас цікавлять наші тури захотьте сюди: Екскурсійні тури
ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
Ксерокопії свідоцтва щодо реєстрацію та ліцензія (якщо є), завірені нотаріально плюс копія звітів щодо доходи за шість місяців.
Для студентів: потрібна довідка з навчання, копія студентського та залікової книжки, усі заповнені сторінки.
Для школярів: довідка зі школи, під час літніх шкільних канікул довідку можна не надавати.
Для пенсіонерів: ксерокопія пенсійного посвідчення плюс виписка із пенсійного фонду про начислення пенсії.
7. Довідки з банку, в оригіналіДокументи для візи у Грецію
про рахунки на в гривнях чи доларах або євро. Залишок має бути не менше 500 $/Є(у відповідності у гривнях) на 7 днів перебування в країні за одного туриста, включаючи дітей. Замінити банківський рахунок можна дорожніми чеками (Travel cheques)із розрахунку зазначеного для довідки із банку. Надаються ксерокопії дорожніх чеків і квитанції про їх придбання.
Ксерокопії банківських карточок.
Для туристів, що не можуть забеспесити фінансових гарантій як довідку з банку чи дорожніх чеків – потрібно надати нотаріально оформлену заяву про спонсорство від особи, яка бере на себе витрати та довідку з банку, яка підтверджує платоспроможність даного спонсора, довідка з місця роботи спонсора.
8. Копія свідоцтва про народження, одруження, розлучення (рішення суду). Свідоцтво про народження подається тільки для неповнолітніх.
Документи для візи у Грецію
9. Неповнолітнім дітям, що подорожують із одним із батьків, чи в супроводі інших родичів додається оригінал та нотаріально завірена копія дозволу на виїзд дитини. Обов’язково додається копія закордонного (якщо немає, тоді внутрішнього) паспорта одного з батьків, хто не летить.
10. Документи, що затверджують стабільність фінансового стану (свідоцтва про право володіння квартири, будинки,земельні ділянки, автомобілі і т.п.)
Обов’язково потрібно вказувати ПІП матері/батька, навіть якщо одного або обох батьків немає в живих.

розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час