королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61
Документи для візи у Фінляндію
1. Закордонний паспорт, дійсний не менше 90 днів по закінченню туру, якщо є старий закордонний паспорт надається його оригінал і ксерокопія.
2. фото 3,6 на 4,7см...
Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час