королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для візи в Чехію

Категорія: Документи / Чехія
Документи для візи в Чехію

Документи для відкриття візи в Чехію:

Документи для візи в Чехію
1.Закордонний паспорт, дійсний не менше 120 днів по закінченню туру.
2.Візова анкета (аплікаційна форма)
3.2 фото 3,5 на 4,5 см на білому фоні, 80% обличчя.
4.Ксерокопія внутрішнього паспорта (заповнені сторінки)
5.Ксерокопія ідентифікаційного коду.
6.Ксерокопія свідоцтва про шлюб / розлучення
7.Ксерокопія свідоцтва про народження (до 16 років)
8.Довідка з місця роботи на фірмовому бланку, з всіма реквізитами
9.Для приватних підприємців: нотаріально завірена ксерокопія свідоцтва про реєстрацію ПП + ксерокопія свідоцтва платника єдиного податку + Документи для візи в Чехію
довідка з банку(оригінал) про наявність і стан рахунку (залишок на рахунку не менше 10 000 грн.) + свідоцтво платника ПДВ або довідка про обсяг виручених коштів з податкової за останні 2 квартали (не звіт).
10. Для пенсіонерів: довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців + ксерокопія пенсійного посвідчення; якщо не достатньо коштів, тоді подається нотаріально завірена заява про фінансування одного з родичів + його довідка з роботи (з З/П не менше 3 500 грн) або довідка з банку про наявність поточного рахунку (розрахунок 55 євро / особу / день) + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + довідка, яка підтверджує родинний зв’язок між спонсором та подорожуючим.
11. Для дітей до 18 років:Документи для візи в Чехію
проїздний документ + ксерокопія свідоцтва про народження (до 16 років) + 2 фото 3,5 на 4,5 см + довідка з місця навчання + ксерокопія внутрішніх паспортів обох батьків + ксерокопія свідоцтва про шлюб / розлучення / смерть батьків + нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон + нотаріально завірена заява про фінансування поїздки одного з найблищих родичів, до неї додається: довідка з роботи (з З/П не менше 3 500 грн) або довідка з банку про наявність поточного рахунку (розрахунок 55 євро / особу / день) + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + довідка, яка підтверджує родинний зв’язок між спонсором та подорожуючим.
12. Для студентів: при наявності довідки (оригінал) з навчального закладу, денної форми навчання, студенти до 21року, не оплачують консульський збір; Ксерокопія студентського квитка + довідка з навчального закладу з всіма реквізитами + 2 фото 3,5 на 4,5 см + нотаріально завірена заява про фінансування поїздки одного з найблищих родичів, до неї додається: довідка з роботи (з З/П не менше 3 500 грн)Документи для візи в Чехію
або довідка з банку про наявність поточного рахунку (розрахунок 55 євро / особу / день) + ксерокопія внутрішнього паспорта спонсора + довідка, яка підтверджує родинний зв’язок між спонсором та подорожуючим.
Консульський збір = 35 євро(у разі відмови кошти не повертаються)
Звільнені від оплати консульського збору (пільгова категорія):
- Діти до 18років
- Студенти до 21 року при наявності довідки з денної форми навчання
- Інваліди (якщо є посвідчення)
- Пенсіонери
Гарячі путівки Болгарія 
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час