королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61

Документи для відкриття візи у Бельгію

Категорія: Документи / Бельгія
Документи для відкриття візи у Бельгію

Документи, що потрібні для відкриття візи у Бельгію:
Власники Шенген віз мають право на в’їзд в Бельгію.
Документи які повинні подаватися у консульство:

Увага! Копії високої якості усіх потрібних документів здаються на окремих аркушах А-4.
1. Закордонний паспорт. Документи для відкриття візи у Бельгію
Охайний закордонний паспорт дійсний більше 90 днів на час виїзду з Бельгії.
- Коли турист має два закордонних паспорта необхідно подати два в оригіналі (навіть, якщо термін дії закінчився).
- Якщо турист отримав новий паспорт, тоді необхідно ксерокопію всіх сторінок старого паспорта, або його оригінал.
НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ в консульство: паспорти, що порвані, политі рідиною, із відклеєними, або підклеєними фото.
Фотографія у паспорті має співпадати із виглядом туриста в час поїздки.
Продовжені паспорти НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!!
Документи для відкриття візи у Бельгію
Особа, що змінила прізвище має подати документи на нове прізвище.
Паспорти у яких є відмовами у роботу не будуть приймаються.
Паспорти, в яких є відмітки, щодо взяття на облік в консульствах інших країн, у роботу не будуть приймаються.
2. Анкета. Зразок для заповнення/підпису Анкети видається Агентом та лише після підтвердження замовлення Оператором. Анкета друкується з використанням одностороннього режиму друку. Заповнюється та підписується ТІЛЬКИ ОСОБИСТО ТУРИСТОМ!

3. Дві (2)кольорові фото. Важливо! Фото повинно бути не старше 6-ти місяців. Розмір – 3,5 на 4,5 см (80% обличчя).

4. Ксерокопія усіх сторінок внутрішнього паспорта, чистих також.

5. Ксерокопія ідентифікаційного коду.

Документи для відкриття візи у Бельгію
6. Фінансування поїздки, коли немає власних фінансових гарантій:
- Ксерокопія внутрішнього паспорта, особи що спонсорує;
- Нотаріально затвердження заява про спонсорство;
- Довідка з банку про наявність поточного рахунку (депозитний рахунок не приймаються). Сума не менше 60євро/добу/особу. Довідку можливо замінити Тревел чеками.

7. Фінансове забезпечення поїздки:
- Довідка з банку про наявність поточного рахунку (депозитний рахунок не підійде). Сума повинна бути не менше 60євро/добу/особу. Довідку можливо замінювати Тревел чеками (дається копія Тревел чеків з двох сторін + копія квитанцій про придбання Тревел чеків)
- Оригінал довідки з роботи на фірмовому бланку підприємства, з розбивкою заробітної плати по місяцях, за останні 6 місяців. Довідка повинна обов’язково включати в себе вихідний номер, дату видачі і реквізити: адресу і тел.підприємства. Обов’язково повинно бути вказано: дата прийому на роботу, оклад і посада; обов’язкові фрази: що довідка видана за місцем вимоги; що під час відпустки робоче місце зберігається. Обов’язково повинна бути завірена мокрою печаткою. Директор не може видати довідку сам на себе. Довідка з роботи дійсна один місяць.

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
- Нотаріально затверджена копія свідоцтва про реєстрацію ПП
- Довідка оригінал з банку про наявність і стан рахунку. Залишок на рахунку мінімум 10 000 грн.
- Довідка з податкової про осяг виручених коштів (не звіт) за останні 2 квартали
- Коли на загальній системі оподаткування, тоді копію Свідоцтва платника ПДВ.
ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
Якщо пенсіонер не працює, тоді він не оплачує консульський збір.
- Ксерокопія пенсійного посвідчення;
- Оригінал довідки з пенсійного фонду про отримання пенсії за останні 6
- довідка з банку про наявність поточного рахунку (депозитний рахунок не підходить). Сума не менше 60євро/добу/особу.
ДЛЯ ДІТЕЙ І ШКОЛЯРІВ ДО 18 РОКІВ:
Документи для відкриття візи у Бельгію
- Проїздний документ дитини;
- Дві (2)кольорові фото (дивитися пункт 3) ;
- Копія свідоцтва про народження;
- Довідка з місця навчання обов’язково вказана адреса, тел.. навчального закладу;
- Копія паспортів обох батьків;
- Копія свідоцтва про шлюб/розлучення батьків;
- Оригінал дозволу для виїзду дитини за кордон. Прохання оформляти два оригінали, якщо дитині не виповнилося 16 років. Один – для консульства, інший – для перетину кордону;
- Фінансові документи одного із членів сім’ї: довідка з роботи і рахунок з банку.
Додається в обов’язковому порядку: нотаріально засвітчена заява про спонсорство поїздки, копія укр.паспорта, копію документа, який підтверджує родинні зв’язки.
ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
- Копія студентського (обов’язково);
- Копія свідоцтва про народження;
- Довідка з місця навчання обов’язково вказана адреса, тел.. навчального закладу;
- Фінансові документи одного із членів сім’ї: довідка з роботи і рахунок з банку.
Обов’язково додається: нотаріально завірена заява про спонсорство туристичної поїздки (в заяві повинно бути вказано В КРАЇНИ ШЕНГЕНСЬКОГО ДОГОВОРУ); копія укр.паспорта, копію документа, який підтверджує родинні зв’язки.
Консульський збір + послуги call center = 60 Є.

Консульський збір оплаується при кожній подачі. При відмові у візі консульський збір не повертається. Пільгові категорії оплачують тільки послуги візового центру = 25Є.
Категорія громадян звільнених від оплати:
- Діти до 18 років;
- Студенти до 21 року, при наявності довідки з місця навчання (денна форма);
- Інваліди (при наявності посвідчення);
- Непрацюючі пенсіонери. Якщо додається довідка з роботи, як документ, що підтверджує фінансування поїздки, пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.
розповісти в:

Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час