королівство гарячих турів!
м. Львів вул. Володимира Великого 61
Документи для візи в Португалію
1. Закордонний паспорт (має бути особистий підпис власника у паспорті) дійсний не менше 3ох місяців після повернення, та ксерокопія всіх його сторінок...